In ’t kort:
de producten van Dynamisch veranderen zijn voor iedereen die op zoek is naar zelfinzicht en persoonlijk groei en ontwikkeling op menselijke en psychologisch vlak. Dus voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als business life coach kijk ik naar de mens in zijn geheel zowel naar lichaam als geest. Daarnaast worden mijn coachtrajecten benadert vanuit de creatieve, lichaamsgerichte en systemische invalshoek.

 

Wat heb ik jou en jouw team/ afdeling te bieden?

Kenmerkend van mij als business life coach is mijn systemisch werken. Daarnaast kijk ik naar de mens in zijn geheel, zowel lichaam als geest.

Snel tot de kern komen om vervolgens het zakelijk alsook vanuit de verbinding van hart en gevoel het zorgvuldig hanteerbaar maken van pijnpunten: zowel op het niveau van het individu als een complete afdeling. Mijn werkwijze is gebaseerd op mijn medische achtergrond als ergotherapeut in combinatie met opgedane ervaringen in het bedrijfsleven alsook mijn eigen leerproces waarin bewustwording en communicatie heel belangrijk was.

Mijn analyserend vermogen, mijn helikopterview en mijn goede sociale- en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat ik jou en/of jouw medewerkers kan aanzetten tot het nemen van nieuwe stappen op persoonlijk en/of professioneel gebied. Zodat er een betere balans plaats kan gaan vinden tussen privé en werk.

Je kunt hierbij denken aan;

- Quickscan/ advies
- 1 op 1 business life coaching
- Intervisie in je team
- Training balans privé-werk
- Opstellingen op persoonlijk en werkgebied

 

Investeren in jezelf, in je medewerkers en in je team/afdeling levert veel winst op!

Werk gebonden ziektelast is 3,9 % van de totale ziektelast in Nederland.

Jij en jouw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf. Ervaar jij dat ook zo? Of zijn de (loon) kosten op dit moment hoger dan de opbrengsten? Is er sprake van een hoog ziekteverzuim en een ongezonde cultuur binnen jouw team/ afdeling? Of ervaar je problemen met jouw balans privé en werk? Of wil jij teveel? Weet jij zeker dat iedere medewerker en jij op de juiste plek zitten en vol enthousiasme dagelijks aan het werk gaat, vastberaden om voor jullie team/ afdeling het onderste uit de kan te halen? Of herken je wrijving, onvrede bij zowel jouzelf als je mensen?

Dan is dit het moment om voor een andere aanpak te kiezen. Zelfs in tijden van crisis, juist in tijden van crisis!

Investeren in jezelf en jouw medewerkers is een win-win situatie voor beide partijen.

Het doel is om jezelf en jouw medewerkers langer en beter inzetbaar te krijgen en te houden en dat levert een directe bijdrage aan het verbeteren van het rendement en het verlagen van de loonkosten door vermindering van het ziekteverzuim. 

Een medewerker met een burn-out valt gauw drie maanden uit. Bij een gemiddeld inkomen kost je dat € 10.000,- bruto per medewerker. En wat kost jij als je als manager 3 maanden uitvalt?

Wat lever ik jouw team/ afdeling op:

- Betere prestaties (15-20%)
- Meer klantgroei (12%)
- Lager ziekteverzuim (30%)
- Minder veiligheidsincidenten (62%)
- Betere inzetbaarheid
- Minder verloop en lagere wervingskosten
- Verbeterde positie op de in- en externe arbeidsmarkt
- Medewerkers gaan makkelijker mee met veranderingen
- Maatschappelijk verantwoord ondernemen: invulling van de P van ‘People’

 

(Bron cijfers: Gallup (2002) en Harvard Business Review (2012))

 

Ben jij er klaar voor om duurzame veranderingen in jouw team/ afdeling door te voeren met een direct positief resultaat voor jouw rendement? Neem dan NU contact met mij op! 

 

Dynamisch Veranderen

Ben je op zoek naar een coach die jou als manager en jouw team/ afdeling naar een duurzaam en hoger plan kan tillen dan ben je op zoek naar mij. Samen werken we aan minder personeelskosten, minder verzuim en meer winst. Kortom meer genieten en plezier! Een win-win situatie voor beiden. Werkzaam in de regio Eindhoven, Valkenswaard en Den Bosch.

Contact Info

Certificaten

 

 

Aangesloten bij: