Referenties

Een reorganisatie was voor mij de aanleiding om op zoek te gaan naar begeleiding in de vorm van een coach. Ik heb Judith leren kennen als een warm persoon. Door haar prettige manier van contact maken, voelde ik me direct op mijn gemak bij haar. Judith is in staat op verschillende manieren (met gesprekken, oefeningen etc.) dingen aan te pakken, op zo'n manier dat ze je zelf de oplossing laat noemen. Ze houdt je een spiegel voor en laat zien waar je zelf invloed op kan uitoefenen. Ze heeft me geleerd dat ik op mezelf mag vertrouwen. Judith, dank je wel voor alle fijne gesprekken, ik gun iedereen een coach zoals jij!
Anke Tissen
Anke Tissen,

 

Judith is een zeer prettige persoonlijkheid en een fijne coach. Ze helpt je verder met oprechte aandacht, eerlijke vragen en bruikbare tips. Weet snel tot de kern te komen en maakt daardoor elk gesprek waardevol.
Inge Bosch
Inge Bosch,

 

Ik ben erg blij dat ik Judith heb mogen leren kennen, dat je in zo een korte tijd zoveel voor iemand kan betekenen en doen. Judith, wat voelde het toch allemaal fijn en zal je aanbevelen als er iemand om vraagt. Ik weet je te vinden als ik je nodig heb. Heel persoonlijk, warm en betrokken en ja, een uniek beroep of gave, maar de manier waarop was voor mij heel prettig. Ik zal je missen. Judith het beste en succes verder.
Fenny Kusters
Fenny Kusters,

 

Teamcoach bij Thuiszorg Pantein B.V. Ik heb Judith leren kennen tijdens haar sollicitatie naar de functie van ergo-coach(vitaliteitscoach). Zij viel op door haar vermogen om tijdens het gesprek werkelijk in contact te zijn. Haar waarachtigheid, openheid en de zelfkennis omtrent haar eigen kwaliteiten waren opvallend . De rust waarmee zij in haar functie processen begeleidde , het beleid verder vorm en inhoud wist te geven en haar professionele en deskundige, menselijke wijze van werken maakte dat zij zich onderscheidde van anderen. Ze is in staat in haar eigen kracht te blijven staan. Ze is zowel individueel als in de teams, lesgroepen een steun geweest in het inzichtelijk krijgen van hun eigen vermogens en kwaliteiten ,situatie en het leren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen in hun eigen vitaliteit en veerkracht en/ of de aanzet te geven om te komen tot een goede basis.
Inez Ursem
Inez Ursem,

 

Judith is een toegewijd persoon en vakkundig in haar professie. Ze is energiek en een goede sparringpartner als het gaat om mentale fitheid. Ook heeft ze kennis en ervaring op de thema’s vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in het breedste zin van het woord.
Ina Marsman
Ina Marsman,

 

Business Unit Manager at Multi-Value
Ik heb Judith ervaren als een uitermate professionele en gedreven coach. Wat ik in haar waardeer is dat zij goed luistert, analyseert en doorvraagt. Judith wist direct tot de kern door te dringen en zaken concreet te benoemen. Zij komt met creatieve invalshoeken en begeleidde mij actief en enthousiast in het coaching traject. Knap hoe zij wegblijft van de oplossing en je daar zelf mee laat stoeien. Ik kan Judith van harte aanbevelen.
Frank Haverkort
Frank Haverkort,

 

Judith is een fijne coach die je snel op je gemak weet te stellen en ook snel doorziet wat je nodig hebt. Door de juiste vragen te stellen en verschillende methoden beschikbaar te hebben, weet ze je echt verder te helpen. Ik kwam met een vraag om er even snel achter te komen wat voor werk eigenlijk bij mij zou passen. Ik kwam er achter dat niet weten wat ik wilde een diepere oorzaak had en heb de serie coachingsessies afgesloten als een persoon die sterker in haar schoenen staat, weet wat ze wil en wat goed voor haar is en die haar leven zo vorm kan geven als bij haar past. Ik heb handvatten gekregen waarmee ik mijn leven op mijn manier vorm kan geven, me niet meer laat leiden door mijn angsten, en ik heb nu veel meer aandacht voor mezelf, wat heel goed voelt! Ik kan het dus echt aanraden om een coachingsessie bij Judith te proberen. 
Sylvia
Sylvia,

 

Judith Soons heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen in welke richting ik mijn volgende loopbaanstappen ga zetten en heeft me geholpen om de eerste stappen te zetten in die richting. Judith is een fijne gesprekspartner die niet bang is om vragen te stellen die de diepte in gaan. Een coach die graag het beste uit haar klanten wil halen en daar in mijn geval ook zeker in geslaagd is. 
Renee Jonkers
Renee Jonkers,

 

Judith is zeer snel in staat om een voor de cliënt prettige wijze, tot de kern van het probleem te komen. Ze heeft de kwaliteit om in korte tijd iemand die vast zit, in staat te stellen om meer richting aan zijn of haar leven te geven. Ik ben ervan overtuigd dat Judith de competenties heeft om dit ook in breder verband te kunnen toepassen, in groepsprocessen waar sprake kan zijn van oude, vastgeroeste dynamieken. Zij is niet alleen kundig, maar heeft tevens een prettige, open manier van communiceren waarbij zij zeer respectvol omgaat met de betrokkenen.
Judith is leergierig en je voelt dat zij voortdurend professioneel bezig is haar vakgebied te verdiepen qua kennis. Kortom een aanrader voor organisaties die de behoefte voelen om op een verfrissende wijze naar haar groepsprocessen te laten kijken en vastgeroeste patronen wellicht te doorbreken. Ik ben ervan overtuigd dat zij dit professioneel kan met ruimte voor een ieders inbreng. 
Frans Stultiens
Frans Stultiens,

 

Ze ziet de dingen heel scherp en geeft je het gevoel dat je geen nummer bent. Verder zorgt ze ervoor dat je, je op je gemak voelt. En kan met hele simpele dingen je iets laten inzien of het kwartje laten vallen. Judith begreep me erg goed, zag precies waarin ik coaching nodig had in zeer korte tijd, empathisch ingesteld en kan op een goede manier de "advocaat van de duivel" spelen. Judith paste erg goed verschillende technieken toe en gaf mij goede handvaten.  
Louise
Louise,

 

In eerste instantie kwam ik bij Judith terecht voor een loopbaancoachtraject maar dat werd al snel een coachingstraject; deze combinatie bleek voor mij ideaal. Judith had direct door waar mijn valkuilen zaten en heeft mij een aantal handvaten gegeven zodat ik daar zelf verder mee aan de slag kan. Ik heb het coachingstraject dan ook als zeer prettig ervaren. Ik heb mijn gesprekken met Judith als zeer positief ervaren en na de gesprekken kwam ik altijd een stuk vrolijker en opgelucht naar buiten. 
Mireille
Mireille,

 

Positief, verrassend & vernieuwend. 
Frank
Frank,

 

Ik heb de coachsessies als prettig, opbouwend en spiegelend ervaren. Ik kon mezelf zijn. Het effect hiervan op mijn leven is dat ik meer rust heb, minder moet van mezelf en me minder aantrek van wat anderen van mij vinden. Hierdoor heb ik meer plezier! 
Sanne
Sanne,

 

Door het coachingstraject heb ik geleerd om de kwaliteiten en valkuilen in mezelf te herkennen en te benoemen. Concrete stappen te ondernemen om mijn grenzen aan te geven ten opzichte van mijn omgeving en daarmee balans in mijzelf te vinden. Ik heb het als enorm waardevol ervaren. 
Miriam
Miriam,

 

Je hebt me mijn eigen tempo laten bepalen en mijn eigen keuzes laten maken. 
Manon
Manon,

 

Je hebt me onder de waterlinie laten kijken.
Het heeft veel teweeg gebracht. 
Dank daarvoor! 
Yvonne
Yvonne,

Dynamisch Veranderen

Ben je op zoek naar een coach die jou als manager en jouw team/ afdeling naar een duurzaam en hoger plan kan tillen dan ben je op zoek naar mij. Samen werken we aan minder personeelskosten, minder verzuim en meer winst. Kortom meer genieten en plezier! Een win-win situatie voor beiden. Werkzaam in de regio Eindhoven, Valkenswaard en Den Bosch.

Contact Info

Certificaten

 

 

Aangesloten bij: